Rovné příležitosti žen a mužů ve výuce a vědě na vysokých školách a vyšších odborných školách v České republice - Kraťková, Drahomíra
Pokračovanie článku z čísla 4/2006. Základné charakteristiky výberového súboru na vyšších odborných školách. Profil a sociálne postavenie pedagogických pracovníkov VOŠ. Hodnotenie školy verejnosťou. Používanie informačných a komunikačných technológií pri výučbe a motivácia k tomuto používaniu.