Slovensko sa prílevu cudzincov nevyhne - Krčmáriková, Lea
Zamestnávanie zahraničných pracovníkov na Slovensku nie je o pohodlnom riešení, ale nevyhnutnosť. Nábor pracovníkov zo zahraničia. Skadiaľ prichádzajú cudzinci. Na Slovensko sa cudzinci nehrnú, radšej idú do Česka.