Pobočková síť - nutnost, nebo luxus? - Máša, Petr
Vplyv rozvoja technológií na nové bankové služby. Využívanie integračnej vrstvy (dátového skladu) v bankách. Data miningové modely pre vyberanie najvhodnejších klientov pre daný produkt. Meranie finančných prínosov. Cenová politika. Kvalitné služby.