Drobné prohřešky e-mail marketingu - Cibere, Marek
E-mail marketing je lacným komunikačným kanálom využívaným v marketingovom mixe. Jeho narastajúca obľuba a širšie použitie so sebou prináša aj niektoré chyby, ktoré môžu znížiť účinnosť kampane. Aká má byť e-mailová správa, aby mala efektívny účinok.