Právo na internetu - Šebelová, Marie
Právne podmienky pre zasielanie obchodných informácií. Reklama na internete. Zodpovednosť za obsah reklamy na internete. Autorské diela na internete. Používanie počítačových programov a databáz. Zhromažďovanie osobných údajov v rámci internetového prostredia. Ochrana doménových mien. Virálny marketing.