Integrace evropských hypotečních trhů - Lambert, Annik
Prešetrenie možnosti zámeru existencie priestoru pre ďalšiu integráciu hypotečných trhov v rámci Európskej únie. Stanovisko európskej hypotečnej federácie (EMF). EMF a jej pohľad na integráciu.