Štruktúra medzinárodných organizácií - Mráz, Stanislav
Medzinárodné organizácie ako aktéri medzinárodných vzťahov. Povaha uznesení medzinárodných organizácií. Výsady a imunity medzinárodných organizácií a ich zamestnancov. Sídlo medzinárodnej organizácie. Rozpočet medzinárodných organizácií.