Špecifiká výpočtu vyrovnacieho podielu spoločníka v s.r.o. - Jakubec, Miroslav
Problematika vyrovnacieho podielu v spoločnosti s ručením obmedzeným pri zániku účasti spoločníka v spoločnosti. Varianty riešenia. Medzery v legislatívnej úprave Obchodného zákonníka najmä pri existencii pohľadávok za upísané vlastné imanie. Potreba v zákone presnejšie charakterizovať pojem čisté obchodné imanie, nakoľko pri jeho stotožnení s vlastným imaním dochádza k paradoxom a aj k poškodeniu ostatných spoločníkov.