Financovanie agropotravinárskeho komplexu a slovenského vidieka zo zdrojov Európskej únie - Gozora, Vladimír
Článok sa zameriava na financovanie rozvoja agropotravinárskeho komplexu a vidieka SR. Na detaile súboru poľnohospodárskych podnikov dokumentuje nástroje Spoločnej poľnohospodárskej politiky, ciele a pomôcky rozvoja multifunkčného poľnohospodárstva a vidieka. Priblíženie hlavných cieľov a priorít v poľnohospodárstve a samosprávnych územných celkoch SR do roku 2013.