Čo potrebujú manažéri vedieť o výkonnosti ľudí? - Reháková, Helena
Potreba prijímať inteligentných ľudí a zabezpečiť im prístup ku kvalitným informáciám pre podnik. Vplyv vnútorného života pracovníka na ľudskú výkonnosť. Charakteristika typológií o ktoré sa manažér môže oprieť pri reakcii človeka na udalosť.