Peníze a měnová politika - Kotlebová, Jana, 1969-
Recenzia na publikáciu autora Josefa Jílka: Peníze a měnová politika, ktorá sa zaoberá problematikou menovej teórie a politiky. Charakteristika piatich kapitol publikácie.