Podniková kultúra: D-S verzus I-C - Burger, Ivan
Hodnotové škály DISC. Tradičné a dynamické kultúry. Kultúra D-S verzus I-C. Hodnotový rebríček kultúr. Riadiaci štýl. Kritéria výkonnosti. Orientácia na zákazníka, na výsledky. Strategické myslenie. Tímová spolupráca. Stabilita ľudí. Kooperačný štýl. Silné stránky kultúry. Posúvanie podnikovej kultúry.