Manažment udržateľného podnikania a činnosti územných samospráv na vidieku - Gozora, Vladimír
Zhodnotenie úrovne manažmentu udržateľného podnikania na vidieku, spolupráce medzi podnikateľskými subjektami a orgánmi miestnych samospráv a navrhnutie opatrení na zvýšenie účinnosti manažmentu verejnej správy a podnikateľskej činnosti. Zásady, na ktorých je založená možnosť manažovania trvalého podnikania na vidieku.