Characteristic of the eLearning product "Multi-media presentations for education improvement" - Ondrejková, Anna
Veľký význam informačných a komunikačných technológií pre vzdelávanie. Využívanie multimédií (CD-ROM, DVD-ROM, internet) pre zvýšenie kvality vzdelávania. Požiadavky na softvér a štruktúra produktu elektronického vzdelávania. Komu je adresovaný produkt elektronického vzdelávania. Význam a podpora produktu elektronického vzdelávania. Forma produktu elektronického vzdelávania.