Party funding and campaign financing in international perspective - Skovajsa, Juraj
Recenzia na publikáciu Party funding and campaign financin in international perspective. Kniha sa zaoberá témou korupcie, resp. jedným z jej aspektov. Identifikuje konkrétne problémy ako aj používané stratégie na riešenie problému finacovania politických strán.