Mediálna podpora krízového manažmentu - Hudáková, Monika
Význam a uplatňovanie mediálnej podpory v krízových situáciách. Masmediálna podpora krízových situácií osobitne vo fáze prevencie a krízového plánovania by nemala existovať oddelene od bežnej komunikácie z toho dôvodu, že o krízach a ich možných dôsledkoch ľudia lepšie premýšľajú v kľude. Súčasný stav v masmediálnej podpore krízového manažmentu SR nezodpovedá súčasným trendom pre efektívnu komunikáciu. Zaslúžil by si hlbšiu analýzu a hľadanie nových metód, prostriedkov a pravidiel na jej uplatňovanie vo verejnej správe a v agropodnikateľských subjektoch, aby sa docielilo zmiernenie následkov a pravdepodobnosť vzniku krízových javov.