Intermodálna doprava v EÚ - Hansenová, Heda
Hlavné problémy intermodality. Nariadenia a programy Európskej komisie týkajúce sa intermodality. Otázka udržateľného rozvoja. Harmonizácia v medzinárodnej doprave. Predlžovanie logistického reťazca cez širšie geografické územie. Efektívna integrácia prístavov s pevninou a transeurópskou dopravnou sieťou ako náročná úloha v budúcnosti dopravného systému v Európe.