Poistenie prepravovaného tovaru - Izakovič, Ondrej
História prvých poistných zmlúv, ktoré vznili v kaviarni Edwarda Lloyda v roku 1688. Poistenie prepravovaného tovaru na vlastnom motorovom vozidle alebo na vozidlách zmluvného prepravcu. Poistenie zodpovednosti prepravcu za škody spôsobené na prepravovanom tovare. Podmienky stanovené poisťovňou. Dojednávanie osobitných poistných podmienok upravovaných podľa prepravovaného tovaru.