Logistik, zasielateľ a cestný dopravca - konkurenti, či partneri? - Novák, Radek
Rast významu logistiky v priemysle aj v obchode. Poskytovanie komplexného balíka služieb. Zasielateľské logistické služby a logistický trh. Prispôsobovanie sa potrebám zákazníkov.