Príprava logistikov a kríza univerzít - Pernica, Petr
Charakteristika logistických manažérskych funkcií. Nároky na logistika. Požiadavky zamestnávateľov na absolventov vysokých škôl špecializovaných na logistiku. Skúsenosti získané Katedrou logistiky na Podnikovohospodárskej fakulte Vysokej školy ekonomickej v Prahe. Účasť firiem priamo na výučbe. Zadávanie firemných tém. Zamestnávanie študentov. Vzdelávanie logistikov ako celoživotné profesijné vzdelávanie.