E-learning a studenti přicházejí na univerzitu - Poulová, Petra
Pripravenosť Fakulty informatiky a manažmentu na e-learning. Dostupnosť internetu pre študentov, ktorí prichádzajú zo stredných škôl. Informovanosť o e-learningu.