Logistika - prvá, alebo posledná konkurenčná výhoda? - Bazala, Jaroslav
Kvalita, cena a čas ako konkurenčné výhody firmy. Logistika ako "posledná" konkurenčná výhoda firmy a prvá konkurenčná výhoda pre región. Dopravná infraštruktúra, systém priemyselných zón a logistických centier ako podmienky úspechu regiónu. Automobilový priemysel lídrom v logistike dodávateľských reťazcov : koncept 5-days-car.