Geotermálne pramene na Slovensku a ich využitie v cestovnom ruchu - Pachingerová, Mária
Využívanie geotermálnych zdrojov energie. Klasifikácia geotermálnych systémov. Geotermálne pramene na Slovensku vo vzťahu ku kúpeľníctvu a cestovnému ruchu. Termálne kúpaliská a aquaparky. Geotermálne pramene, kúpeľníctvo a cestovný ruch v regióne Liptov.