[Európska únia] - Belmiloud, Majid
Recenzia na publikáciu Európska únia. Kniha obsahuje 402 strán, je rozdelená na 13 kapitol. Vyvážene rozoberá vývoj myšlienok a inštitúcií EÚ, cez právo, menovú úniu a finančný trh až po analýzu jednotlivých spoločných politík EÚ.