Sociálne poistenie v Európskej únii Írsko - Neviďanská, Katarína
Tri hlavné schémy írskeho systému sociálnej starostlivosti. Odvádzanie poistného. Kreditné príspevky. Poskytovanie zdravotnej starostlivosti. Dlhodobé dávky z príspevkového a nepríspevkového systému. Starobný (príspevkový) dôchodok. Pokračovanie témy v nasledujúcom čísle.