Používanie substantív v terminológii angličtiny - Čuriová, Helena
Problematika tvorenia, významov a používania abstraktných substantívnych pomenovaní v terminológii anglického odborného textu. Poznámky o slovotvornom procese derivácie a sufixoch, ktoré majú podiel na tvorení nominálnych abstraktných pomenovaní v odbornom jazykovom štýle.