Amerika a tí druhí - Baláž, Vladimír
Vplyv recesie v USA na hospodársky rast vo svete. Dôvody ekonomického spomalenia v USA. Význam USA v globálnej ekonomike postupne klesá. Finančná globalizácia. Výhľad pre emerging Europe.