Myšlienková mapa - Ubrežiová, Iveta
Kognitívna mapa - charakteristika a jej využívanie pri rozhodovaní v práci manažérov. Postup pri tvorbe kognitívnej mapy. Prvky rozhodovacích problémov. Plánovanie, organizovanie, vedenie, kontrola. Racionalita verzus intuitívnosť. Príklad kognitívnej mapy. Matica SWOT analýzy.