Trendy ve factoringu - Morávek, Tomáš
Definícia faktoringu podľa slovníka modernej ekonómie. Komplexné riešenie financovania klienta. Bezregresný faktoring ako najkomplexnejšia forma faktoringu. Konkurencia na trhu. Faktoring ako štandardný finančný produkt.