Pohyby na trhu poradenstva - Poklemba, Pavol
Rozhovor s Benediktom Froncom. Dôležitosť finančného poradcu pre trh. Pôsobenie spoločnosti OVB Allfinanz na slovenskom finančnom trhu. Poradenské spoločnosti na našom trhu. Trh finančných poradcov. Trénovanie predaja finančných produktov. Princíp multilevelmarketingu.