E-learning není všelékem - Jeger, Dag
Korešpondenčné kurzy ako prvé formy dištančného vzdelávania. Blended learning - kombinované alebo zmiešané vzdelávanie. Špecifiká e-learningu. Výhody a nedostatky elektronických metód vzdelávania. Tvorba e-kurzu a správa celého systému.