Úloha celosvetových noriem pri globalizácii z hľadiska produktovej politiky - Roman, Emil
Úloha medzinárodných noriem z hľadiska produktovej politiky s osobitným aspektom na potreby rozvojových krajín. Význam medzinárodnej normalizačnej organizácie ISO. Kvalita noriem vytvára predpoklad kvality hospodárstva. Úžitok zo zavedených medzinárodných noriem. ISO a rozvojové krajiny. Osobitné prístupy k členstvu v ISO a strategické výbory. Akčný plán pre rozvojové krajiny 2005-2010.