Analýza imidžu vzdelávacej inštitúcie z aspektu marketingovej komunikácie na trhu vzdelávania - Szarková, Miroslava, 1951-
Teoretické vymedzenie imidžu vzelávacej inštitúcie. Faktory tvoriace imidž vzdelávacej inštitúcie. Miesto imidžu v marketingovej komunikácii.