Marketing a trvalo udržateľný rozvoj - Kita, Pavol
Vybrané otázky vzťahu marketingu a trvalo udržateľného rozvoja. Charakteristiky Agendy 21, verejnej mienky a vzťahu medzi postojmi a citlivosťou spotrebiteľov k trvalo udržateľnému rozvoju, ktoré ovplyvňujú marketingovú politiku podniku a jeho marketingový mix.