Rezervy a opravné položky v štátnej správe a samospráve od 1. januára 2008 - Majorová, Miriam
Tematika rezerv a opravných položiek sa od 1. januára 2008 stane súčasťou účtovníctva rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií, obcí a vyšších územných celkov. Rezervy podľa novej metodiky. Opravné položky podľa novej metodiky.