Daňové a odvodové zaťaženie MSP - Vargová, Adriana
Dane a odvody ako prekážky vyvolávajúce zvýšenie nákladov. Dôležité časti daňovej reformy: zavedenie rovnej dane, vyššieho nezdaniteľného minima na daňovníka, jeho manželku, odstránenie výnimiek zákona o dani z príjmov. Riešenie odvodového zaťaženia.