Energetická bezpečnosť SR - Fabuš, Michal
Charakteristika energetickej bezpečnosti. Súčasný stav energetickej bezpečnosti v Slovenskej republike. Bezpečnosť zásobovania uhlím, ropou a plynom. Energetická bezpečnosť z hľadiska Európskej únie. Prehodnotenie prístupu Európskej únie k núdzovým zásobám ropy a plynu a zabránenie výpadkom. Najbližšie zámery Európskej únie v oblasti energetickej bezpečnosti.