Recenzia na publikáciu Finančná analýza v poisťovniach - Vovk, Martin, 1976-
Recenzia na publikáciu E. Pastorákovej - odbornej asistentky Katedry poisťovníctva NHF EU v Bratislave. 3 kapitoly a 24 podkapitol tematicky pokrývajú ucelený pohľad na problematiku finančnej analýzyv poisťovniach a vzťahy, ktoré s ňou úzko súvisia, resp. ju ovplyvňujú. Ide o prvé vydanie takto zameranej publikácie. Základný výklad je doplnený o množstvo schém a tabuliek.