Slovensko a inštitúcie Európskej únie spolupráca - zastúpenie - odraz vo verejnosti - Mattoš, Boris, 1977-
Spolupráca národných inštitúcií a inštitúcií Európskej únie. Spolupráca medzi Národnou radou SR a vládou SR v záležitostiach Európskej únie. Kompetencie Národnej rady SR v oblasti európskej legislatívy po vstupe SR do EÚ. Výbor Národnej rady SR pre európske záležitosti. Zastúpenie Slovenska v inštitúciách Európskej únie. Občania SR a inštitúcie Európskej únie.