Nástroje marketingového mixu v podnikaní malých a stredných podnikoch - Chodasová, Alena
Definovanie a úlohy marketingu malých a stredných podnikov. Stratégie tvorby cien. Voľba marketingového mixu. Charakteristika štyroch základných metód na ovplyvňovanie správania so spoločným názvom komunikačný systém.