Finanční ukazatele stavebních podniků v letech 1993 -2004 - Kunc, Zdeněk
Stavebníctvo v Čechách patrí medzi významné národohospodárske odvetvia. Trendy v štruktúre majetku a kapitálu stavebných podnikov. Tvorba zisku, štruktúra nákladov a výnosov. Pomerové finančné ukazovatele. Výsledky za roky 1993-2004.