Vystihuje model produktového radu s invenčnou funkciou správanie sa inovačnej firmy? - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Prezentácia modelu A. Hatchuela a P.Le Massona, ktorý analyzuje správanie sa firmy. Zhodnotenie jeho prínosu pre rozvoj ekonomickej analýzy.