Aktuaľnyje problemy meždunarodnoj reklamy - Sejfullaeva, Maisa E.
Zmeny vo svetovom reklamnom biznise. Oblasti v ktorých dochádza ku kvalitatívnym zmenám. Komputerizácia reklamného procesu. Rozvoj audiovizuálnej techniky. Rozvoj káblovej televízie.