Reforma verejnej správy - Jančovič, Ľuboš
Verejná správa a jej reforma. Reformy verejnej správy v minulosti a dnes. Reforma verejnej správy k 1. 1. 1991, realizácia reformy v roku 1996, reforma v roku 2001. Vybrané problémy.