Príčiny zániku malých a stredných podnikov - Bujnová, Darina
Význam malých a stredných podnikov v ekonomike na Slovensku, ale aj v Európskej únii. Externé a interné bariéry rozvoja malých a stredných podnikov. Štandardné a neštandardné nevýhody brániace rozvoju MSP. Charakter podnikateľského prostredia.