Vybrané problémy bytového družstevníctva - Bielik, Jozef
Charakteristika a cieľ družstiev. Vznik a úloha bytových družstiev. Rozširovanie a zveľaďovanie bytového fondu bytových družstiev. Veľkosť bytového družstva. Ekonomika a riadenie bytového družstva.