Energetika v Slovenskej republike - Zwiebová, Darina
Priority energetickej politiky EÚ. Prehľad základných zákonov ovplyvňujúcich postavenie a vývoj energetiky v SR. Naplnenie hlavného cieľa energetiky v SR.