Proces transformácie a jeho výsledky v ekonomike SR - Sekerešová, Gabriela
Proces transformácie na Slovensku v súvislosti s dopadom na makroekonomickú oblasť, jej pozitívne, príp. negatívne výsledky. Otázky ďalšieho vývoja a nevyhnutných krokov potrebných pre slovenskú ekonomiku v záujme úspešného približovania sa vyspelým trhovým ekonomikám.