Vykazovanie investícií do nehnuteľností v účtovnej závierke podľa IAS/IFRS - Baštincová, Anna
Identifikácia (uznanie) investícií do nehnuteľností podľa IAS 40. Oceňovanie investícií do nehnuteľností podľa IAS 40. Prevody majetku. Vyradenie investícií do nehnuteľností podľa IAS 40. Zverejňovanie investícií do nehnuteľností podľa IAS 40.