Kvalita života na Slovensku - Koóšová, Miriam
Autorka sa sústreďuje na 5 oblastí, ktoré kvalitu života ovplyvňujú a ktoré je potrebné na Slovensku zlepšovať - demografický vývoj, premeny rodiny, životné prostredie, sídelný a regionálny rozvoj, sociálna súdržnosť a sociálna diferenciácia.